Velež Futbol Kulübü taraftarlarından, Türkiye ve Suriyeli çocuklar için oyuncak yağmuru!

ResimBosna Hersek Premier Ligi’nde (Premijer liga Bosne i Hercegovine) yer alan Velež Futbol Kulübü taraftarları, 04.03.2023 (Cumartesi) tarihinde Borac Futbol Kulübü ile Rođeni stadında oynanan maçın devre arasında, Türkiye ve Suriyeli çocuklara gönderilmek üzere tribünlerden sahaya oyuncak fırlattılar.

Velež Futbol Kulübü taraftarları, Pomozi.ba Derneği ile birlikte, Türkiye ve Suriyeli çocuklar için oyuncak kampanyası düzenledi. Mostar'dan gelen bu görüntüler, daha önce Beşiktaş Kulübü ve taraftarlarının depremzede çocuklar için başlattığı “Bu oyuncak sana arkadaşım” kampanyası kapsamında tribünlerden sahaya oyuncak yağmuru etkinliğini akıllara getirdi.

Velež taraftarları, Cumartesi günü Rođeni stadında Borac ile oynayacakları maça beraberlerinde oyuncaklarını da götürdü. Maçın devre arasında spikerin anonsu üzerine oyuncakları toplu halde sahaya atmaya başladılar. Ardından Pomozi.ba gönüllüleri, Türkiye ve Suriyeli çocuklara gönderilmek üzere oyuncakları topladılar.

Velež  taraftarlarının bu kampanyasının ardından, Željezničar Futbol Kulübü taraftarları da benzer bir eylemi Grbavica stadında Sloboda Futbol Kulübüne karşı oynanan maçta gerçekleştirdi.
 
Bu içerik 04.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 35 kez okundu.