Kuzey Makedonya gençleri Teknofest’e katıldı

Resim

İzmir’de düzenlenen Teknofest'e Kuzey Makedonya gençlerinden de katılım sağlandı.

Türk Demokratik Partisi (TDP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Cemal Alindri, TDP Gençlik Kolları olarak İzmir’de düzenlenen Teknofest’e katılımla ilgili Yeni Balkan’a açıklamalarda bulundu.

Yapmış olduğu açıklamalarda Teknofest’e uzun süredir katılmak istediklerini ifade eden Alindri, katılım ile ilgili görüşmelerin bu yıl İstanbul’da düzenlenen Teknofest'te başladığını söyledi.

Teknofest yetkilileriyle gerçekleştirilen görüşmelerin ardından, BALGENÇ platformu işbirliğinde İzmir'deki Teknofest'e toplamda 53 kişi ile katıldıklarını söyleyen Alindri, bu konuda gençlere yönelik desteklerini esirgemeyen TDP Genel Başkanı Sn. Beycan İlyas’a ve tüm parti yöneticileri ve üyelerine katkı ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

“Teknofest'e katılmak, özellikle anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük destekleriyle Türkiye savunma sanayinin önünü açarak gerçekleşen atılımları yerinde izlemek ve anlamak için çok önemliydi.” şeklinde açıklama yapan TDP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cemal Alindri, “TEKNOFEST”in özellikle genç neslin, ileri teknoloji konularında teşvik edilip heyecanlandırılması ve bu konulara yönlendirilmesi açısından çok önemli bir etkinlik olduğunu, kendilerinin de daha İstanbul'dayken Kuzey Makedonya Türk Gençliğini "TEKNOFEST KUŞAĞI" yapmak için çalışacağına dair söz verdiklerini açıklamalarına ekledi.

Kaynak:https://yenibalkan.com/tr/makedonya/cemal-alindri-makedonya-turk-gencligini-teknofest-kusagi-yapacagiz, (Erişim tarihi 04.10.2023) 
Bu içerik 03.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 36 kez okundu.