Kosova ordusunun üçüncü yıldönümünde Mehaj: Gurur duymak için güçlü nedenlerimiz var

Resim

Kosova ordusunun kuruluşunun üçüncü yıldönümünde, Kosova Savunma Bakanı Armend Mehaj, Kosova Güvenlik Gücü (FSK)'nün bugüne kadar elde ettiği tüm başarılardan gurur duymak için güçlü nedenler olduğunu ifade etti.

Mehaj, bir Facebook gönderisinde, tamamen operasyonel, profesyonel, çok etnikli, modern bir ordu ve müttefik ülkelerin güçleriyle tamamen etkileşimli bir vizyonun gerçekleştirilmesi yönünde ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Mehaj paylaşımında, "Bugün, FSK'nın askeri yetkisini meşrulaştıran temel yasa paketinin onaylanmasının üçüncü yıldönümünde ve Savunma Bakanlığı'nın kurulmasıyla birlikte, bugüne kadar elde edilen tüm başarılardan gurur duymak için güçlü nedenlerimiz var. Hala yapacak çok şeyimiz var. Sahip olduğumuz orduya olan irademizi ve gücümüzü tanıyan ve tam olarak destekleyen, yeri doldurulamaz müttefikimiz ABD ile birlikte mutluyuz. Vizyonumuzu gerçekleştirme yolunda ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

Mehaj, "Ordumuz tamamen operasyonel, profesyonel, çok etnikli, modern ve müttefik ülkelerin kuvvetleriyle birlikte işbirliği içinde çalışabilir ve hareket edebilir" diye yazdı.
 
Bu içerik 14.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 72 kez okundu.