İptal edilen uçuşlar nedeniyle yolculara konaklama sağlandı.

Resim
Tivat-Belgrad ve Belgrad-Podgorica hattındaki Air Montenegro uçuşlarının bazı teknik ve olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği ve tüm yolcuların konaklamalarının sağlandığı, ayrıca bugün varış noktalarına ulaşacakları Air Montenegro tarafindan açıklandı.
Air Montenegro kaptanı ve teknik servisinin değerlendirmesine göre, belirli teknik sorunlar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle dün gece (17 Temmuz) Tivat-Belgrad güzergâhındaki MNE152 ve Belgrad-Podgorica güzergâhındaki MNE103 numaralı uçuşlar iptal edildi.
Havacılık endüstrisinde yolcuların güvenliği her şeyden önce geldiği için Air Montenegro tarafından önem verilen çok katı güvenlik prosedürleri nedeniyle uçuşların iptal edilmesi veya ertelenmesi sıklıkla görülüyor.
Şirket hızlı tepki vererek, söz konusu uçuşlardaki tüm yolculara belirli sayıda yolcu tarafından kullanılan otel konaklaması sağlandı. Air Montenegro, rahatsızlıktan dolayı tüm yolculardan özür dileyerek, anlayışları için teşekkür etti.
Air Montenegro, "Çok kısa sürede ve kesin olarak belirlenmiş bir programa göre 300 başarılı uçuş gerçekleştirildi. Turizm sezonu nedeniyle yoğun uçuşların olduğu bir dönemdeyiz; dolayısıyla uçuş talebi ve doluluk oranı önemli ölçüde yükseldi" açıklamasında bulundu.
 
Kaynak: https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/557301/putnicima-obezbijedjen-smjestaj-zbog-otkazanih-letova (Erişim tarihi: 21.07.2021)
Bu içerik 21.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 76 kez okundu.