Bosna Hersekli liderlerden Türkiye'ye başsağlığı mesajı

Resimİstanbul'da altı kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye destek mesajları geliyor. Bosna-Hersekli üst düzey siyasetçiler de Türkiye’ye taziye mesajları gönderdiler.

Cumhurbaşkanlığının yeni seçilen Boşnak üyesi Denis Bećirović: “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un merkezinde meydana gelen menfur terör saldırısı haberiyle derinden sarsıldık. Lütfen taziyelerimizi kabul edin. Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu suçun sorumlularının bir an önce bulunup adalet önüne çıkarılacağına inanıyorum” dedi.

Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Hırvat üyesi Željko Komšić: “Bosna Hersek vatandaşları ve şahsım adına, bugün İstanbul'da meydana gelen facia nedeniyle hayatını kaybeden masum insanlar için Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziyelerimi sunuyorum. İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti güvenlik güçleri bu korkunç trajedinin sebeplerini hızla belirleyecek ve bu suçun faillerini bulacaktır” dedi.

 Sırp üye Milorad Dodik ise: “Bugün İstanbul'da meydana gelen, çok sayıda ölü ve yaralıya yol açan bombalı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

Bu içerik 14.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 45 kez okundu.