Bećirović Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferinden dolayı tebrik etti

ResimBosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Üyesi Denis Bećirović, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferinden dolayı tebrik etti.
Bećirović; “Sayın Cumhurbaşkanı, Bosna Hersek vatandaşları ve kendi adıma, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı'nın bir üyesi olarak, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçilerek elde ettiğiniz zaferiniz ve başarınız için size en içten tebriklerimi göndermeme izin veriniz. Bu sorumlu görevi başarıyla ve özveriyle yerine getirmeye devam edeceğinize, Bosna Hersek ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki dostane ve yakın ilişkilerin karşılıklı ve tüm vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda gelişmeye devam edeceğine inancım sonsuzdur. Bu vesileyle, Bosna Hersek'e sağladığınız dostane ve sürekli destek için derin şükranlarımı tekrarlıyorum.”
Bećirović, Türkiye'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferi vesilesiyle, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben yazdığı tebrik mesajında ayrıca, “Sayın Cumhurbaşkanı, sizin esenliğiniz ve başarınızın yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti halkının ilerlemesi ve refahı için en samimi dileklerimi sunuyorum. Lütfen, şahsi saygı ifadelerimi ve dileklerimi kabul ediniz” diye ekledi.

Bu içerik 29.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 39 kez okundu.