Başbakan Kiriakos Mitsotakis İskeçe’yi ziyaret etti

ResimBaşbakan Kiriakos Mitsotakis Batı Trakya ziyareti kapsamında İskeçe’ye gitti.

Başbakan ilk olarak Kavala Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. Yol boyunca kendisini karşılamaya gelen vatandaşlarla selamlaşan ve fotoğraf çektiren Mitsotakis daha sonra şehir merkezine geçti. Burada kendisini bekleyen kalabalıkla selamlaşan Mitsotakis kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Seçim çalışmalarına Trakya’dan ve özellikle İskeçe’den başlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başbakan, seçimlerde YDP’nin yeniden tek başına iktidar olması için halktan destek beklediklerini ifade etti. 2019 yılında göreve gelen iktidarın halka verdiği sözleri yerine getirdiğini kaydeden Mitsotakis, tüm zorluklara rağmen başarılı bir dönem geçirdiklerini belirtti. Mitsotakis, Trakya’nın kalkınması ile ilgili ayrıntılı programı akşam Gümülcine’de yapacağı konuşmada açıklayacağını sözlerine ekledi.

Başbakan’a İskeçe ziyaretinde Hükümet Sözcüsü Yannis İkonomou, Makedonya ve Trakya’dan Sorumlu Bakan Yardımcısı Stavros Kalafatis, Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, YDP Siyasi Komite Sekreteri Pavlos Marinakis ve İskeçe Milletvekili Spiros Tsilingiris de eşlik etti.

Başbakan Mitsotakis’i şehir meydanında karşılayanlar arasında İskeçe’den Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Kostas Kourtidis ve İskeçe Belediye Başkanı Manolis Tsepelis de yer aldı.

Kaynak: https://gundemgazetesi.com/detayh.php?id=15295 (Erişim tarihi, 14.01.2023)
Bu içerik 13.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 151 kez okundu.