Arnavutluk Cumhurbaşkanı Begaj, Ankara'daki terör saldırısını kınadı, Türk halkı ve yönetimi ile dayanışma mesajları verdi

Resim

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, Ankara'da iki polisin yaralandığı terör saldırısına karşı bir dayanışma mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Begaj’ın yayınlamış olduğu mesajda, endişe ve kaos getiren her türlü terör eyleminin güçlü bir şekilde cezalandırılması konusunda Türk halkı ve hükümetiyle dayanışma içinde olduğu ifade edilmekteydi.

Begaj Facebook üzerinden yapmış olduğu paylaşımında, “Bugün Ankara'da TBMM yakınında meydana gelen ve bunun sonucunda Türk polis teşkilatından çok sayıda mensubun yaralandığı terör eyleminden derin endişe duyuyorum. Sivil düzeni ve huzuru bozan, endişe ve kaos getiren her türlü terör eyleminin güçlü bir şekilde cezalandırılması konusunda Türk halkı ve hükümetiyle sarsılmaz dayanışmamı ifade ediyorum." şeklinde açıklamaları yer almaktadır.

Açıklamasının devamında Begaj, "Bu tür terör eylemleri eski bir dünyanın yaklaşımları olup, modern dünyanın ilke ve değerlerine aykırıdır.” dedi.

Kaynak: https://telegrafi.com/sulmi-terrorist-ne-ankara-begaj-shpreh-solidaritetin-popullin-dhe-qeverine-turke/, (Erişim tarihi, 04.10.2023) 

Bu içerik 01.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 24 kez okundu.