Arnavutluk Başbakanı Edi Rama: Sosyalist Parti İşkodra’yı olması gereken yere götürecek her türlü güce sahip tek parti

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, İşkodra’da yaptığı açıklamada, İşkodra şehrinin artık Avrupa'nın gözde destinasyonu haline geldiğini ifade etti. Başbakan Edi Rama, Sosyalist Parti'nin İşkodra'yı ve aynı zamanda ülkenin tamamını olması gereken yere getirmek için her türlü öneriye sahip tek siyasi güç olduğunu söyledi. Başbakan Edi Rama'ya göre Arnavutluk’ta başlamış olan ekonomik kalkınma ve gelişme yolu durmayacak.
Arnavutluk Başbakanı Edi Rama yaptığı açıklamada "Hiç şüphe yok ki bu durumu biz koşulsuz, şartsız ve sınırlama olmaksızın destekliyoruz. Çünkü İşkodra'nın ulusal kalkınma açısından inanılmaz bir potansiyeli var. Eskiden İşkodra diğer şehirlerle karşılaştırıldığında geri kalmış bir şehir olarak görülüyordu. Bugün İşkodra, ilgi odağı olma, olası değişimi görme ve gelecek duygusuyla beslenen, geri kazanılmış bir gurur kaynağı yeri olma haline geliyor. Benim için bu büyük önem taşıyor. Arnavutluk'ta gurur duygusunun yeşertilmesi, gelecek nesillerin hak ettiği bir ortamın sağlanması ve geleceğin güvence altına alınması açısından büyük önem taşıyor. Bugün İşkodra, sınırların ötesine geçen, ortak çıkarları ve hedefleri doğrultusunda ilerleyen ve bütün bunları daha iyi koruyan bir laboratuvar haline gelmiş durumdadır. Sosyalist Parti, halk ile el ele vererek ülkeyle ilgili olan ortak hedefleri yerine getirmek için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Arnavutluk'un kaybedecek vakti yok” dedi.

Bu içerik 11.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 20 kez okundu.