Arnavut Askeri Kuvvetleri, Amerikan Askeri Kuvvetleri ile birlikte eğitilmektedir. ABD Büyükelçiliği Yan Yana Durduğumuzu ilan ediyor.

Resim
Büyükelçilik, Amerika Birleşik Devletleri Özel Kuvvetleri'nin yaptıkları çeşitli tatbikatlarla Arnavut Özel Kuvvetler ekiplerini değerlendirdiğini duyurdu.
Büyükelçilik, Amerikan kuvvetlerinin Arnavut Özel Kuvvetler askerlerini birçok uzmanlık alanında eğittiğini bildirdi. Bu alanlar arasında atış becerileri, tıp ve iletişim bulunmaktadır.
ABD'nin Tiran Büyükelçiliği Kıdemli Savunma Subayı ve Ataşesi David Millner, Savunma İşbirliği Ofisi Başkanı Erol Munir ve Başkan Yardımcısı London Nagai, Arnavutluk Savunma Bakanı Niko Peleshi ve Arnavutluk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı General Binbaşı Bajram Begaj, bir eğitime katıldı. Bu tatbikatta, Amerikan Özel Kuvvetleri, Arnavut Özel Kuvvetler ekibinin askeri yeteneklerini gerçekleştirilen sayısız tatbikatlara dayanarak değerlendirdi.
Bu eğitim 2017'den beri ilkti ve Temmuz ayı boyunca devam etti. ABD Büyükelçiliği, Europe Defender 2021’de bitmiş olmasına rağmen, sonsuza kadar birlikte olduğumuzu belirtti

Kaynak:http://www.panorama.com.al/forcat-amerikane-stervitin-ushtaret-shqiptare-ambasada-e-shba-qendrojme-krah-per-krah/ (Erişim tarihi: 27.07.2021)


Bu içerik 27.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 83 kez okundu.