Ahmed Dogan Höh’e Peevski ve Cevdet Çakırov’un eşbaşkan olmalarını teklif etti onursal başkan partililere hitabında bunu belirtti

Resim
Tarihinde ilk defa Hak ve Özgürlükler Hareketi Eşbaşkanlara sahip olacak. Patri üyelerine hitaplarında onursal Başkan Ahmed Doğan partiye Delyan Peevski ve Cevdet Çakırov’un yönetmelerini teklif etti.
“Dr Cevdet Çakırov, öncelikle partinin geleneksel seçmeni olan bölgelerden, Türkiye Cumhuriyeti ile var olan iyi komşuluk ilişkilerinden ve liberal oluşumlardan sorumlu olsun. Çünkü o dokuz dönem 14 yıl boyunca uluslararası liberallerin başkan yardımcılığını yaptı” diye açıkladı Doğan.
“Delyan Peevski yeni neslin temsilcisi siyasette teknokrat, devletin ve insanların sorunlarını kolaylıkla çözmede doğuştan bir yeteneğe sahip. Kısa sürede kendini parlamenter bir kişilik olarak kanıtladı ve bu alanda gelişmeye devam etmesi olumlu katkılar sunacaktır. Partinin genişlemesi ile ilgili sorumluluk almasını ve HÖH’ün seçmeninin artmasına odaklanmasından bahsediyorum” dedi Doğan.
Delyan Peevski’nin HÖH’ün başına geçmesi ve genel başkan olması beklenirken, Ahmed Doğan’ın bu açıklaması ile partide bir Manevraya gidildiğine ve ilk defa eşbaşkanlar tarafından yönetileceğine işaret edildi.  

 Kaynak: https://nova.bg/news/view/2024/01/03/439471/, (Erişim tarihi, 04.01.2024)
Bu içerik 04.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 20 kez okundu.