AGİT Büyükelçisi ile Arnavutluk Adalet Bakanı Manya’nın görüşmesi: Kamuda yolsuzluğa karşı etkin mücadele

Adalet Bakanı Ulsi Manya bugün Arnavutluk Adalet Bakanlığı binasında AGİT Büyükelçisi Vincenzo Del Monaco ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Resim

Toplantının odak noktası, hukukun üstünlüğü ve yolsuzlukla etkin mücadele alanında Adalet Bakanlığı ile yürütülen tüm projelerin sürdürülmesi ve AGİT ile Adalet Bakanlığı arasında teknik düzeyde işbirliği yapılmasıydı.

Bakan Manya, Büyükelçiye AGİT'in hukukun üstünlüğü, yolsuzluk ve kaçakçılıkla mücadele ve kamuoyu nezdinde şeffaflık programlarının teşvik edilmesindeki sürekli desteği için teşekkür etti. Adalet Bakanı, “Görüşmede hazır bulunan Büyükelçi Del Monaco ve AGİT hukuk uzmanlarıyla birlikte, hukukun üstünlüğü ve kamu yönetiminde yolsuzlukla etkin mücadele alanında Adalet Bakanlığı ile tüm projelerin sürdürülmesini görüştük. AGİT, cezaevlerinde 41/b sistemini izleyen personelin özel eğitiminin yanı sıra adalet reformunun halk üzerindeki etkisinin bir analizini yapmaya devam edecek. Ayrıca, AGİT ile Adalet Bakanlığı arasında teknik düzeyde işbirliğini sürdürmek için önceliklerimizi sıralayan somut bir çalışma gündemi üzerinde anlaştık.” diye belirtti. 


Bu içerik 18.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 70 kez okundu.